Назад

Представяне на организацията GS1 България пред главния секретар на Конфедерацията на компаниите и предприемачите в гр. Фуджоу, КитайПо време на семинара по Мениджмънт и специализация на БТПП, който се провежда в гр. Фуджоу, Китайската народна република, експерт на GS1 България изнесе кратка презентация за стандартите GS1. Целта на представянето беше да се запознае главния секретар на Конфедерацията на компаниите и предприемачите г-н Гуахуа Гуо с основната дейност и услуги, предлагани от международната организация в България.

Федерацията на предприемачите е създадена през 1982 година и към момента  предлага услугите си на над 2 милиона компании, като свързани в членство с нея са 38 000. Основните членове са асоциации, представители на над 17 различни индустрии.

На фокус бяха взаимоотношенията между БТПП и GS1 България, чиято съвместна и ползотворна работа продължава повече от 20 години.

GS1 е международна организация, предлагаща уникална идентификация на стоки, услуги и локации. В частност GS1 България предлага на своите членове услуги като: проверка на качеството на баркод символи, продуктова фотография, платформа за съхранение на продуктова информация БГ Баркод.

Повече информация за използването на каталога може да намерите тук.


04.07.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад