Назад

Уъркшоп Лидерство и мотивация

Участиците научиха как една личност да започне промени с цел постигане на по-високи резултати в работата си и в личностната си реализация




По инициатива на Съвета на браншовите организации, в БТПП се състоя работна среща (Уъркшоп) по Лидерство и мотивация. Срещата бе открита от Цветан Симеонов - председател на БТПП, и ръководена от Гена Събева – председател на Съвета на БО при Палатата.

Презентация направи Ставриана Антониу – експерт с богат опит в провеждане на обучения по темата, работеща в различни области: проектиране, изготвяне, изпълнение и управление на интериорни проекти; консултиране на клиенти и провеждане на търгове. Ставриана Антониу е сертифициран консултант на Proctor Gallagher, основател на ACHIEVE Personal Mind Coaching.

Участиците в срещата научиха как да станат лидери, които хората да следват защото искат, а не защото трябва, как да мотивират екипа си да следва една визия и да работи по общи цели, защо е необходимо една личност да предприеме промени и как плавно да преминава през тях с цел постигане на по-високи резултати в работата си и в личностната си реализация.

Проведени бяха и практически упражнения.


01.07.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад