Назад

27 юни: Откриване на специализирано изложение Lebanese Agro – Food Expo 2019



Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Ливанската търговска палата и  Ливанско-българския бизнес съвет (Lebanese-Bulgarian Business Council), организира специализирано изложение Lebanese Agro – Food Expo 2019. Събитието ще се проведе в гр. София, Изложбената зала на ЦУМ в периода 27-29 юни 2019 г. На официалното откриване, което е в 12.30 ч. на 27 юни т.г., ще присъстват Мохамед Кочар, президент на ливанските икономически организации, Фади Гемаил, президент на индустриалната асоциация в Ливан, доц. д-р Янко Иванов, зам.-министър на земеделието, храните и горите, Цветан Симеонов, председател на УС на БТПП.

Участие в изложението ще вземат ливански производители и износители. Фирмите изложители ще представят своята продукция на повече от двадесет и пет щанда. Ще бъдат изложени храни - натурален зехтин, ядки, различни видове маслини, тестени изделия, традиционна халва, разнообразие от подправки, плодови сиропи и сладка, както и други продукти, представящи националната ливанска кухня.

На събитието ексклузивно ще се предлага дегустация, което ще даде възможност на всеки посетител да се запознае с традициите и културата на Ливан.

Заповядайте на първото по рода си изложение на ливански фирми в областта на земеделието и хранително-вкусовата промишленост в София. Посещението е със свободен вход от 27 до 29 юни от 11.00 до 19.00 часа.


26.06.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад