Назад

Представяне на Бизнес колежа ICBS - Солун





Представяне  на Бизнес колежа ICBS - Солун, на възможностите за повишаване образователната подготовка и квалификация на служителите чрез магистърски програми с икономически профил на Университета Winchester се състоя  в БТПП.

Целта на събитието бе запознаване с условията за придобиване на магистърска степен по редица икономически специалности и установяване на контакт с представители на университета.

Събитието бе официално открито от Ригас Целепоглу, президент на Бизнес колеж ICBS в Солун, който представи накратко дейността на учебното заведение. Васил Тодоров, главен секретар на БТПП, приветства участниците и сподели, че темата за „инвестиции в човешки капитал“ е  особено актуална, тъй като основен проблем на пазара на труда в България е липсата на квалифицирани кадри.

Приветствия отправиха още Христос Казанцис, председател на Гръцко-българската търговско-промишлена палата, и Теодосиос Валлас, пълномощен министър по икономически и търговски въпроси към Посолството на Гърция в София. Те подкрепиха инициативата и определиха презентацията като възможност за развитие на двустранните отношения между България и Гърция.

По време на събитието бяха представени програми, подходящи за хора със завършена бакалавърска степен, които желаят да надградят своето образование и да разширят знанията си в икономически дисциплини и по-конкретно бизнес администрация. Презентация от събитието може да бъде открита ТУК.

При наличието на допълнителни въпроси, може да се свързвате с:
Nellie Tsotsoumanou
Course Executive
Post Graduate Department
T.: +302 2310 698598
E-mail: icbs@icbs.gr
www.icbs.gr


25.06.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад