Назад

БТПП продължава сътрудничеството със Селскостопанската асоциация за международни отношения



Евгени Савчев, председател на Селскостопанската асоциация за международни отношения, посети БТПП и се проведе среща с председателя Цветан Симеонов. Обсъдено бе партньорството и бъдещите съвместни инициативи между двете организации.

Савчев информира за предоставен от китайски партньори на Асоциацията офис, склад и възможности за импорт на български стоки и продукти в провинция Жейянг /Yiwu, Zheijang/. Съществуват разписани условия, на които да отговарят производителите и стоките. Заинтересованите български компании могат да се обръщат към Асоциацията на имейл: aair.savchev@gmail.com или телефони  +359 898494404; +359 29865002.

Асоциацията организира предварителни посещения в Китай на място за запознаване с обстановката и потенциалните възможности за инвестиции, осигурява дистрибуцията на стоки и услуги в Китай. С нейно съдействие предстои да бъде създаден Медицинският център в Ксиян, провинция Шаанкси. В същата провинция ще бъдат засадени и лавандулови полета - над 20 000 декара. Бългаските компании имат възможност да се включат в проекта, като Асоциацията ще им обезпечи земя и ще им осигури възможности за развитие.

 


21.06.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад