Назад

13 март - среща с делегация от провинция Хейлонгжанг, Китай



Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на среща с делегация от провинция Хейлонгжанг, Китай, която ще се проведе на 13.03.2019 /сряда/ от 09.30ч. в сградата на БТПП.

Делегацията включва представители на Китайския съвет за насърчаване на международната търговия, Хейлонгжанг и на Търговския панаир в гр. Харбин. Целта на посещението е да се представят възможностите за участие на български фирми на 6-то Изложение Китай – Русия и 30-то издание на Международния икономически и търговски панаир в гр. Харбин, които ще се проведат в периода 15 – 19 юни 2019г.

В провинция Хейлонгжанг, със столица гр. Харбин, е развита тежката промишелност, хранителната промишленост, производството на електрически машини, медицината и др.

Българските фирми ще имат възможност да зададат своите въпроси или да заявяват интерес за сътрудничество с китайски партньори в определени сектори.

Моля желаещите да участват в срещата да потвърдят своя интерес на e-mail: irelations@bcci.bg в срок до 12 март /вторник/.

Работен език на срещата: английски.

При наличието на допълнителни въпроси, може да се свързвате с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 489.

Приложение: списък с делегацията от Китайписмо покана


08.03.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад