Назад

SECURITY EXPO 2019 - Физическа и дигитална сигурност на нови обороти







На 6 март  официално бе открито и 26-ото издание на единственото в България изложение за сигурност и високи технологии SECURITY EXPO. Организатори са Интер Експо Център и Българската-търговско промишлена палата.

Новите системи за видеонаблюдение, за контрол на достъпа, за гласово оповестяване, алармени системи от ново поколение, модули за пожарогасене в товарни електромобили, детектори за наркотици и взрив, решения срещу обир на банкомати покриват всички аспекти на физическата охрана.

На SECURITY EXPO 2019 сигурността ще премине в ново измерение в дигиталния свят. На 6 март фокус бе поставен на сигурните дигитални плащания по време на втората конференция  SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS. 

Днес експерти от Клъстер Информационна сигурност и Българска асоциация на сертифицираните етични хакери ще разгледат заплахите за информационните системи и мрежи чрез симулиране на реални хакерски атаки.

По време на съпътстващата програма демонстрации ще заинтригуват професионалната публика от всички сектори - сигурността, строителството, финансите, транспорта, телекомуникациите, туризма, селското стопанство. Високотехнологичен демо камион  HIKVISION ще наблюдава всичко, а товарният електромобил ALKE ще покаже своите предимства. Комплексни  решения за умен дом и офис ще види бизнесът на специална смарт зона. В изложението ще се включат водещи компании в сектора на сигурността, които представят близо 100 световни марки и продукти.

SECURITY EXPO се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи. Столична община е партньор, като се представя  Дирекция „Аварийна помощ и превенция“ към Столична община, която ще се включи и с презентация. Партньор на изложбата е Институтът по отбрана „Проф. Цветан Лазаров“.

 


07.03.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад