Назад

БТПП подчерта отличното сътрудничество с Посолството на Турция



Търговският съветник в Посолството на Турция в София Окан Пакбеше посети Българската търговско-промишлена палата и разговаря с председателя Цветан Симеонов. Гостът бе запознат с дейността на БТПП, регионалната и браншова структура, както и тесните връзки с партньорски организации в Турция.

Симеонов подчерта отличното сътрудничество с Посолството на Турция, Съюза на турските търговски, промишлени палати и стокови борси, както и смесените бизнес организации в нашата страна.

Окан Пакбеше информира, че съвместната работа на ниво държавни институции също продължава като през ноември в София се подготвя правителствена среща, заедно с двустранен бизнес форум на 19 ноември 2018 г. Събитието ще бъде естествено продължение на форума и срещите, осъществени в Истанбул през април тази година.

Бе договорено БТПП да предостави допълнителна информация за бизнес форума. Фирмите, проявяващи предварителен интерес за участие в това събитие, могат да се свържат с БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, e-mail: interdpt@bcci.bg.

 

 


09.10.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад