Назад

Кръгла маса за обсъждане на мерки за ограничаване на сивия сектор



Българска търговско-промишлена палата организира Кръгла маса на Дискусионния клуб при Българската търговско-промишлена палата за обсъждане на мерки за ограничаване на сивия сектор при трудовоправните и осигурителните отношения.
 
Кръглата маса ще се проведе на 05 декември 2013 г. (четвъртък), в Конферентна зала 3 на Радисън САС Гранд хотел, пл. Народно събрание № 4, гр. София.
 
Програма на кръглата маса: ТУК
 
Събитието се организира по проект „Повишаване на обществената нетърпимост към неформалната икономика при трудовоправните и осигурителните отношения и превантивни действия за ограничаването й”, изпълняван от БТПП и финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. 
 
Участието в срещата е безплатно. Пoкана: ТУК
 
При желание за участие, моля да попълните приложената регистрационна форма и да я изпратите на e-mail  info@eventdesignbg.com или факс: 02/950 26 65. 
 
Регистрационeн формуляр: ТУК
 
Регистрационен списък: ТУК
 
За допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с Ивент Дизайн на телефон (02) 950 26 66 или e-mail info@eventdesignbg.com. 
 
 
С уважение,
Ивент Дизайн ООД
Тел: 02 950 26 66
Факс: 02 950 26 65
 

04.12.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад