Назад

Българо-египетски бизнес срещи





Българо-египетски срещи се проведоха днес в Българска стопанска камара, като БТПП оказа съдействие при тяхната организация. В началото на кръглата маса посланикът на Египет в България Н. Пр. Манал Ел Шинауи информира, че египетската бизнес делегация вече е била на посещения в Албания, Гърция, Македония и Черна гора. Тя добави още, че през пролетта ще се проведе египетски Международен панаир, който ще е добра възможност за българските фирми да създадат контакти с египетски партньори.
 
В състава на египетската делегация присъстваха фирми от текстилната индустрия, строителството, логистика и транспорт, производители на медицински продукти и осветителни тела. Представителите на египетския бизнес споделиха, че целта на посещението им е намирането на нови възможности за инвестиране, създаване на съвместни предприятия и развиване на двустранните търговски отношения. От българска страна се включиха представители на IT сектора, недвижими имоти, строителство и др.
 
Фирмите, които проявяват интерес за установяване на контакт с египетската делегация, могат да се обръщат към дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”, БТПП – тел: 02/ 8117 497 или e-mail: intorg@bcci.bg 
 

27.11.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад