Назад

Предприемачи от Италия търсят сътрудничество и обмен на опит с български компании



Като посредническа организация по програмата Еразъм за млади предприемачи, Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви представи профилите на опитни предприемачи от Италия, които желаят да осъществят обмен по програмата и да споделят опит с млади предприемачи от България.

Програмата осигурява съдействие на желаещи предприемачи да придобият необходимите умения за стартиране и/или успешно управление на малък бизнес в Европа. Новите предприемачи се събират и обменят знания и идеи за развитие на бизнеса с опитен предприемач, при когото остават и работят заедно в продължение на един до шест месеца. Престоят на младите предприемачи е частично финансиран от Европейската комисия.

Опитните предприемачи от Италия, които желаят да осъществят обмен с млади предприемачи, представляват следните сектори:

  • Образователни дейности, туризъм – работи по темите за устойчивост, екология, образователни дейности, туристически преходи за деца, културни събития и др.
  • Технологичен трансфер - Бизнес инкубатор, сертифициран като център за технологичен трансфер, който ежедневно подкрепя растежа и развитието на стартиращи фирми и иновативни МСП, както и внедряването на иновативни продукти и процеси в традиционните предприятия.
  • Мултидисциплинарно арт студио – изкуство, дигитални технологии, събития.

В случай, че предложените предприемачи от Италия представляват интерес за Вас, може да обсъдите възможностите за осъществяване на обмен по програмата с: БТПП, Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“:

Габриела Димитрова, тел.: 02 8117 489, е-мейл: interdpt@bcci.bg
Мирослава Маркова, тел.: 02 8117 494, е-мейл: m.markova@bcci.bg

 

 


08.12.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад