Назад

Председателят на БТПП връчи плакет и грамота на БФБЛ



Председателят на БТПП Цветан Симеонов бе сред специалните гости на събитието по повод 25 години от основаването на Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Отбелязването на юбилея събра на едно място компании членове, партньори и съмишленици и се проведе под мотото "25 години заедно".

Сред  останалите официални гости бяха министър-председателят акад. Николай Денков, министрите на финансите и на икономиката Асен Василев и Богдан Богданов, представители на бизнес и граждански организации, чуждестранни посланици и личности, свързани с историята и развитието на Форума.

Благодарение на вас БФБЛ е уважавана бизнес асоциация, която вече 25 години насърчава и популяризира етиката в бизнеса, отговорното и устойчиво бизнес поведение, и успеха, постигнат при спазване на правилата. Благодарим на всички компании, малки и големи, български и международни, от нашата общност – вие ежедневно демонстрирате, че отговорният и устойчив бизнес води до успех и сте пример за следващото поколение лидери“, каза при откриването председателят на БФБЛ Левон Хампарцумян.

Цветан Симеонов поздрави присъстващите и връчи плакет и грамота на БФБЛ за защита на интересите на предприемачите, успешно реализирана мисия в корпоративната  социална отговорност и като знак на дългогодишното сътрудничество в полза на бизнес средата в България.

Българският форум на бизнес лидерите е най-голямата и авторитетна общност на отговорните компании у нас. Учреден е през 1998 г. в София от 12 международни компании като част от мрежата на Международния форум на бизнес лидерите на принца на Уелс, сега крал Чарлс III. Днес общността на БФБЛ се състои от над 130 водещи компании от различни индустрии, обединени от ценностите на бизнес етиката, корпоративната социална отговорност и устойчивото развитие. Мисията на Форума е да работи за дълготраен напредък на българската икономика и общество в диалог и сътрудничество с останалите сектори.

 


23.11.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад