Назад

БТПП връчи почетен диплом на посланика на ПакистанПредседателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов връчи почетен диплом на Н. Пр. г-жа Мариам Мадиха Афтаб, извънреден и пълномощен посланик на Ислямска република Пакистан, по повод приключване на нейния мандат в нашата страна. Това стана по време на среща в София на активните партньори на Посолството на Пакистан.

Отличието на БТПП е за ползотворното сътрудничество на посланик  Афтаб с Палатата  и за приноса  й в развитието на двустранните търговски и икономически връзки по време на нейния мандат от 2020 г. досега.

Председателят на БТПП изрази удовлетворението си от съвместната работа и увереност, че тя ще остане приятел на България.

В рамките на четиригодишния си престой в нашата страна посланик Афтаб съдейства за реализиране на редица събития и инициативи, като бизнес форуми с двустранни срещи, изложба на пакистански стоки и фестивал на мангото в София. С нейното активно участие и последователни усилия бе създаден Българо-пакистански  бизнес съвет.

 


18.09.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад