Назад

Среща с дипломати от Посолството на СР Виетнам





Първият секретар към Посолството на Социалистическа република Виетнам в България - Нгуен Доан Мин, и секретарят по търговски въпроси – Нгуен Тхан Хаи, обсъдиха с председателя на БТПП Цветан Симеонов предстоящо посещение у нас на председателя на Народното събрание на СР Виетнам в периода 24 – 26 септември 2023г.

Целта на работната среща бе дискутиране на предстоящата визита на високо равнище, която ще включва над 20 представители на правителството, фирми от различни сектори на виетнамската икономика, местни бизнес организации и др.

В рамките на официалното посещение се предвижда и организирането на бизнес форум на 25 септември, в Гранд хотел Милениум София, гр. София. Организатори на събитието са Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), Виетнамската агенция за външна търговия (VIETRADE) и Посолството на СР Виетнам в България.

Фирмите, които проявяват интерес за участие, следва да се регистрират  предварително в платформата https://b2bconnect.bg/bg/events/view/213 или ТУК в срок до 20 септември 2023 г. Програма на събитието, както и информация за  виетнамските фирми ще бъдат изпратени допълнително от организаторите на регистриралите се.

Цветан Симеонов изрази готовността на БТПП да съдейства при подготовка на посещението, участие в бизнес форума и оказване на съдействие за организиране на допълнителни срещи на виетнамската делегация.

 


13.09.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад