Назад

Две години - Балкански водороден клъстер !

Поздравителен адрес от Председателя на Българската търговско-промишлена палата г-н Цветан Симеонов


Българската търговско-промишлена палата поздравява сдружение „Балкански водороден клъстер“. за втората годишнина от неговото създаване.

За краткото време от своето съществуване сдружение „Балкански водороден клъстер“ се доказа като организация с работещи идеи, готова да приложи своите практически концепции за интеграция на водородните технологии за постигане на карбоново неутрално бъдеще. Надежден партньор на всички представители на публичния и частния сектор, инвеститори, публични власти, приятели и съмишленици от България, Европа и останалия свят.

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА УС НА БТПП ЦВЕТАН СИМЕОНОВ

 

ДО

Г-Н ПЕТЪР ХРИСТОВ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА

СДРУЖЕНИЕ „БАЛКАНСКИ ВОДОРОДЕН КЛЪСТЕР“

 

УВАЖАЕМИ Г-Н ХРИСТОВ,

От името на Ръководството на Българската търговско-промишлена палата и лично от свое име бих искал да Ви поздравя по повод отбелязването на две години от създаването на сдружение „Балкански Водороден Клъстер“.

През този кратък, но значим период вие се доказахте като организация, изграждаща все по-голямо доверие към интеграцията на водородните технологии и зеления водород. Убедени сме, че посоката, в която работите за енергийната политика, нейната ефикасност и насърчаване използването, както и развитието на технологиите за възобновяеми източници на енергия, е правилна и успешна в близко бъдеще.

Българската търговско-промишлена палата оценява усилията, които полагате, за да постигнете амбициозните цели, които си поставяте за развитието на водородните технологии. Като представителна организация на работодателите в България, БТПП ще продължи да защитава и отстоява интересите на бизнес средите, за да утвърди пазарна и конкурентна среда за българската икономика.  

Като съм убеден в нашето ползотворно сътрудничество и в бъдеще, пожелавам още един път успехи, удовлетворение от дейността и празнуване на много годишнини напред!

 

                                                                                                                                                                 С  уважение,

София, 1 септември 2023 г.

                                                                                                          ЦВЕТАН СИМЕОНОВ

                                                                      

 

 


01.09.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад