Назад

Вдъхновяващ пример за обмен на знания и опит по линия на проект Еразъм за млади предприемачи



Българската търговско-промишлена палата, като посредническа организация по проект Еразъм за млади предприемачи, съдейства за успешното провеждане на 3-месечен обмен между младия предприемач Кристиана Стоянова от България и опитния предприемач Лена Насиакоу от Нидерландия.

Кристиана регистрира своя собствена фирма преди да отпътува за Нидерландия, като по време на обмена с Лена, двете споделиха знания и опит в сферата на женското предприемачество и обучения, по иновативен и забавен метод.

В рамките на 3 месеца двете дами успяха да постигнат следните резултати:

  • 48 срещи за споделяне на опит и обсъждане на нови проекти
  • проучени повече от 50 фирми от 4 бранша
  • 4 онлайн събития на тема женско предприемачество и 1 присъствено събитие
  • Изготвяне на 2 материала за онлайн обучения.

Като млад предприемач по програмата, Кристиана е успяла да научи повече за сектора на обученията, маркетинга, ползването на социалните медии в подкрепа на своята бизнес идея. Тя споделя, че обменът определяно я е вдъхновил за последващи стъпки и развитие на своята собствена фирма.

Информация за сътрудничеството може да видите в краткото видео на Кристиана и Лена.

Ако желаете да вземете участие в програмата „Еразъм за млади предприемачи“ като млад или опитен предприемач, може да се свържете с  дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на e-mail: m.markova@bcci.bg или на тел.: 02 8117 494, 8117 489.

 

 


24.04.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад