Назад

Онлайн видео обучение по кръгова икономика



Българската търговско-промишлена палата организира официалното представяне на специално разработен курс на онлайн видео обучение „КРЪГОВАТА ИКОНОМИКА И ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА – ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РАЗВИТИЕ“, което ще се състои на 18.11.2022 г. в сградата на Българската търговско-промишлена палата, зала Б от 11.30 часа.

Обучението предлага комбинация от знания и умения относно възможностите за финансиране на проекти, трансформиране на бизнеси, предприемачество, иновации, нови технологии и дигитализация, свързани с Кръговата икономика като основен елемент от Зелената сделка и основополагащ фактор за успеха при изпълнението на Плана за възстановяване и устойчивост на Р България (ПВУ). 

Обучението е подходящо за мениджъри и собственици на частни компании, предприемачи, инженери, индустриални мениджъри и експерти, които ще получат познания как да трансформират бизнеса си, така че да е печеливш, успешен в дългосрочен план и високо конкурентен на международните пазари. То е подходящо и  за държавни служители, общинска администрация, НПО, административен персонал и  експерти, ангажирани със задачи  по изпълнение на  Зелената сделка и ПВУ.

Повече детайли за обучението можете да видите ТУК

Видео обучението е подготвено по линия на Съвета при БТПП “Кръговата икономика -  зелената алтернатива за България“ (KИЗА.БГ).

Каним всички заинтересовани да участват в  представянето на онлайн видео обучението, което е безплатно. Можете да участвате  на място или онлайн през платформата ZOOM, като се регистрирате  ТУК , за да получите линк автоматично.

За допълнителна информация, моля обръщайте се към Дирекция, “Европейска интеграция и Европейски проекти”, Стефан  Костадинов, тел.: 02/8117556, или мейл: projects2@bcci.bg

.

 


07.11.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад