Назад

БТПП заедно с Асоциацията на българо-арабските икономически камари и Посолството на Кралство Саудитска Арабия подготвят бизнес форумПалатата, заедно с Асоциацията на българо-арабските икономически камари и Посолството на Кралство Саудитска Арабия в София подготвят бизнес форум с участието на български и саудитски компании. Това бе договорено по време на среща между Цветан Симеонов, председател на БТПП и Ахмад Алаедин, председател на Асоциацията. Тя е в продължение на посещение в Посолството на арабската страна, осъществено през юли тази година.

БТПП ще посрещне делегация от бизнесмени от Съюза на Саудитските палати през октомври – ноември 2022 г. Очаква се да се проведе бизнес форум с фокус върху секторите: енергетика, нефтена и газова промишленост, химическа промишленост, медицинска промишленост, селско стопанство, хранително-вкусова промишленост и др.

БТПП ще информира допълнително за програмата на посещението и форума.

При предварителен интерес да участвате в събитието, можете да се свържете с БТПП, Дирекция Международно сътрудничество и международни организации, e-mail: interdpt@bcci.bg.


18.08.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад