Назад

ОНЛАЙН СРЕЩА НА ПРЕДПРИЕМАЧИ





Националната асоциация на общинските служители в България (НАОСБ), съвместно със Стопанския факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ организират едноседмично онлайн обучение/ дискусионен форум/ по предприемачество и зелена икономика. Форумът е част от дейностите по  проект „Mини екосистеми Регионални Мрежи“ (2021-1-BG01-KA220-ADU-000033670) и се финансира  по програма Еразъм+.

Програмата на форума, консултациите  и обучението  включват : бизнес планиране, маркетинг, финанси и финансиране, Европейски зелен пакт и приложението му в земеделието, селския туризъм и енергетиката.

Целта на събитието е да привлече участието на предприемачи  и студенти, имащи иновативна предприемаческа идея, които да получат допълнително обучение, експертна помощ и менторство за  развитие на своите идеи. Участието се планира  он-лайн  с продължителност 4 часа в периода  28-31 август с модератор доц. Тодор Ялъмов и с продължителност 3 часа в периода  1- 2 септември с модератор доц. Атанас Георгиев.

Стопанският факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ може да подкрепи младите предприемачи (с предприемачески опит до 3 години, без ограничение на възрастта) да реализират обмяна на опит в страна от Европейския съюз със стипендии между 790 и 1100 евро на месец, а Високотехнологичният бизнес център към Софийски университет и e-Success студиото към Стопански факултет ще предоставят инкубационни услуги на избрани предприемачи.

Желаещите да участват в дискусионния форум, следва да потвърдят своето участие в срок до 21 август 2022г. на е-мейл v.lazarovv@abv.bg или да получат допълнителна информация на тел. 0887 996214.


15.08.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад