Назад

БТПП организира ново издание на онлайн обученията "Как да продаваме успешно в Amazon и еBay

Учебната програма е съобразена с нуждите на българските малки и средни предприятия




След успеха на първите две издания на обучителните курсове „Как да продаваме успешно в Amazon и eBay” и регистрирания значителен интерес, Българската търговско-промишлена палата (БТПП) подновява онлайн обученията за предприемачи, които желаят да търгуват, ползвайки най-разпространените платформи за електронна търговия в света – Amazon и eBay.

Учебната програма е съобразена с нуждите на българските МСП, които искат да развият своя потенциал в сферата на електронната търговия. Обучението съчетава теория с практика, като всяка функционалност на платформите ще бъде съпроводена с пример в реално време от тестов акаунт. Курсовете ще се проведат независимо един от друг, като участниците имат избор да се обучават само по програмата за една от платформите или и за двете. 

В резултат от обученията участниците се очаква да придобият знания и умения за осъществяване на продажби чрез платформите Amazon и eBay, както и да ползват наличната информация за анализ на пазарните ниши, ценообразуване, създаване на успешни обяви, рекламни кампании и регистриране на търговска марка.

Всеки курс се състои от четири двучасови сесии, които ще се проведат в периода 7-17 юни 2021 г. На успешно завършилите ще бъде издаден сертификат за участие. Участниците в обучението ще получат безплатна индивидуална консултация от обучителите като бонус.

Можете да намерите подробна информация за графика и учебната програма, профил на фирмата-обучител AMZ Genesis, регистрационен формуляр с таксите за участие, и промоционални видеоклипове за обученията на следния адрес.

Записването за обучението става чрез попълването на съответния регистрационен формуляр и изпращането му на ел. поща projects3@bcci.bg Допълнителна информация за обучението може да получите от Дирекция „Европейска интеграция и европейски проекти” на тел. 02 8117 553.

 

 


18.05.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад