Назад

БТПП отличи посланика на Южна Корея в София



Българската търговско-промишлена палата отличи с почетна диплома посланика на Южна Корея в София Н.Пр. Джингю Джънг по повод отпътуването му от България. Тя бе връчена от председателя Цветан Симеонов. Той отбеляза, че сътрудничеството между БТПП и Посолството на Република Корея е изключително интензивно.

През ноември и декември 2018г. - БТПП бе домакин на срещи с корейски делегации – представители на местната власт и на Търговско-промишлената палата от гр. Гимпо и  корейски фирми със силни интереси в нашата страна.

През 2019 г. се проведе сесия на Комитета за промишлено коопериране в Сеул и бе осъществено посещение на бизнес делегация, съпровождаща визита на премиера на България в Република Корея. Председателят на БТПП направи поредица от срещи с партньорски организации.

Посланик Джънг бе инициатор и на редица бизнес конференции, събития с дипломатически и културен характер. Част от тях бяха посветени на отбелязването на 30 годишнината от установяването на дипломатически отношения между България и Република Корея.


28.04.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад