Назад

Седмо издание на Балканските Бизнес Награди

БТПП е партньор на събитието


Васил Тодоров връчва отличието на БОНИ Месокомбинат Ловеч

Годишната церемония  Balkan Business Awards 2021 се състоя на 28 април в  хотел „Президиум Палас“ в Ловеч. БТПП е партньор на  събитието и главният секретар на Палатата Васил Тодоров бе сред официалните гости. На церемонията присъстваха също  кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова, Н.Пр. Делфин Плана - посланик на Република Косово в България, председателят на Балканския Бизнес Алианс Янис Папалелудис и други.

Отличени бяха значими бизнес постижения у нас и на Балканите. Голямата награда на церемонията – ГРАН ПРИ за цялостен принос в развитието на бизнеса, бе връчена на „Титан Златна Панега Цимент“. Получи я Милен Станоев – директор на завода.  Сред наградените бяха фирми и организации от България, Македония, Косово, Турция и Гърция (всички награди виж ТУК).

Главният секретар на БТПП връчи отличия на БОНИ Месокомбинат Ловеч в категория „Лидер в икономиката на Балканите“ и на  Мани Сервис, РС Македония - в категория „Лидер в хладилния транспорт“.

Събитието бе организирано от Агенцията за публични комуникации ВИП Комюникейшън.

Призьорите получиха  статуетки и грамоти, както и подаръци от козметична компания РЕФАН, маркова колекция парфюми от  парфюмерийна верига Ди енд Пи и други.

 

 


07.05.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад