Назад

Нови възможности за бизнес с Полша





Съветите на Браншовите организации и Инвестиции в БТПП при участието на Полската Aгенция за Инвестиции и Търговия и Еnterprise Europe Network организираха онлайн среща „Актуални  възможности за бизнес с Полша“. Участниците се запознаха с възможностите за бизнес между двете страни, като задаваха въпроси към представителите на търговската мисия.

 

Събитието бе открито от г-н Цветан Симеонов Председател на Управителния съвет на Българска търговско-промишлена палата. Участваха д-р Людмил Иванов, Председател на Съвета на Браншовите организации при Българска търговско-промишлена палата и г-н Владимир Томов, Председател на Съвета по инвестиции към Българска търговско-промишлена палата.

 

В онлайн дискусията взеха участие инж. Кшищоф Владислав Пшилуцки от Полската Aгенция за Инвестиции и Търговия, както и г-жа Станислава Трифонова Експерт Enterprise Europe Network към БТПП.

 

На срещата бяха обсъдени актуални финансови и инвестиционни продукти, както и възможности да бъдат идентифицирани нови бизнес и проектни възможности.

 

Акцент беше поставен на трансфера на технологии от Полша към България в областта на железопътния транспорт и за възможностите за сътрудничество в транспортната логистика, както и за превоза на стоки посредством комбиниран транспорт.


05.05.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад