Назад

В БТПП среща с ръководството на ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ ХОЛДИНГ АДПредседателят на БТПП, Цветан Симеонов разговаря с инж. Камен Пешов, Председател на Надзорния съвет на Главболгарстрой Холдинг АД. В срещата участваха също така и инж. Албена Ангелова, Изпълнителен директор, г-жа Пламена Ненкова, Ръководител направление “Международно сътрудничество и бизнес развитие“ към холдинга и Владимир Томов, Председател на Съвета по инвестиции при БТПП.

 

Повод за срещата бе скорошното присъединяване на Главболгарстрой Холдинг АД в Съвета по инвестиции при БТПП. По време разговора инж. Пешов представи дейността на Главболгарстрой Холдинг АД и по–големите инфраструктурни обекти, по които дружеството работи активно към момента. Бяха обсъдени различни аспекти на бизнес средата, в която компанията извършва своята дейност, както и възможността за по-тясно сътрудничество с БТПП.

 

Главболгарстрой Холдинг АД предостави информация относно притежавани от холдинга имоти в различни райони на страната, за които има готовност да води разговори относно реализирането на съвместни инвестиционни проекти с други инвеститори.

 

За повече информация ТУК!


27.04.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад