Назад

Бизнес форум България-Русия - многопланово регионално партньорство

Целта на събитието бе засилване присъствието на български организации и фирми на руския пазар


Българската търговско-промишлена палата взе участие в първия форум, организиран по съвместен проект на Центъра на промишлеността на Република България в Москва, Националното туристическо представителство на Република България в Руската федерация и Българския културен институт в Москва на тема: „България – Русия: многопланово регионално партньорство". Презентация на български и руски компании пред представители на федерални и регионални администрации и отраслови организации, търговско-промишлени палати, представители на бизнеса и заинтересовани структури на регионите на РФ и България“.

Основната цел на събитието бе активиране присъствието на руския пазар на български организации и фирми.

БТПП подкрепи форума като представи дейността си в полза на фирми от двете страни. Владимир Томов, член на УС на БТПП и председател на Съвета по инвестиции при палатата разясни възможностите за инвестиционно взаимодействие.

Български и руски компании, организации и общини направиха свои презентации по време на форума.

Очаквайте следващите събития на тема туризъм /20.05.2021/ и икономика /16.06.2021/, за които БТПП ще информира допълнително след покана от организаторите.

За допълнителна информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.

 

 


27.04.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад