Назад

Най-новото в БГ Баркод: нова гурме култура



Производителят на веган сирена "Чийз ди куийн" ЕООД е фирмата въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 7-11 декември 2020г.

Cheese the Queen е иновативен деликатесен продукт и суперхрана в едно. Приготвя се изцяло от ферментирали био ядки кашу обогатени с микроелементи, витамини, ензими и пробиотици и процесът включва дълъг процес на зреене. Идеята за начинанието и усилията по реализирането му започват през 2016 г., като на екипа са необходими над две години в търсене на най-добрата рецепта. Сирената от кашу на Cheese the Queen се отличават именно по това, че съдържат пробиотици, докато липсват консерванти. За доставката на кашу компанията разчита на малка ферма в Африка притежаваща необходимите сертификати за производство.

Информация за продуктите на „Чииз ди куйн“ ЕООД съобразена с изискванията на Регламент 1169/2011,  е попълнена директно от производителя и може да се намери в електронния каталог БГ Баркод.

Посредством обновената версия на мобилно приложение БГ Баркод, което прави връзка с Каталога, за крайните клиенти прочитането на етикета вече е по-лесно от всякога и става чрез сканиране или въвеждане на баркода на продукта. В мобилно приложение БГ Баркод може да се намери информация, която не се събира върху етикета като: атрактивна продуктова фотография, приложение на продукта, рецепти, линкове и др.

 

Повече информация за каталога БГ Баркод може се види от  тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/


16.12.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад