Назад

Фирмите в България съумяха да използват правилно ресурса време и извънредното положение, за да въведат данни за продуктите си онлайн

БГ Баркод: продуктови данни в действие




През месец октомври немска фирма, доставчик на услуги на популярен сайт за колективно пазаруване, се довери на БГ Баркод и осъществи API връзка с каталога, с цел използване на данните в каталога. Това партньорство е признание за нас и нашата работа, заяви Цвета Братанова изпълнителен директор на GS1 България, това, че можем да отговорим на търсенето на данни също показва, че фирмите в България съумяха да използват правилно ресурса време и извънредното положение, за да въведат данни за продуктите си онлайн, гарантирайки им присъствие в дигитална среда посредством каталога БГ Баркод.

 

От месец март до октомври отчитаме повишение на въведените продукти с над 300% в сравнение със същия период миналата година. Фактът, че данните са въведени от самите производители свежда до минимум евентуалните грешки. За фирмите вече въвели данните си в БГ Баркод това е огромно предимство и всички по-големи партньорства създават реално увеличение на продажбите.

 

Фирмите-членове на GS1 България имат достъп до пълната информация за продуктите си и основна информация за останалите продукти в каталога, както и възможност за безплатно търсене. Докато за изтегляне и ползване на по-пълна информация за всички продукти е необходим съответен лиценз. Информация за видовете лицензи е достъпна на сайта на БГ БАРКОД.

 

БГ Баркод е универсален продуктов каталог за стоки от всички категории. Разработен от GS1 България през 2018 г. той позволява събиране и съхранение на структурирани и надеждни продуктови данни за стоки с баркод започващ с 380, въведени директно от производителите и собствениците на търговски марки.


24.11.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад