Назад

БГ Баркод: улеснено листване в marketplace платформиФирма „Лумикод“ ООД е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 9-13 ноември 2020 г.

Компанията е специализирана в производство и търговията с козметични и парфюмерийни изделия и миещи препарати. Продуктите са познати под марката „Lumisept” и се предлагат както в нашата страна, така и в ЕС и в частност са добре познати в Румъния, благодарение на платформата за онлайн търговия eMAG Румъния.

Информация за продукти с марката на „Лумикод“ ООД може да бъде намерена вече и в електронния каталог БГ Баркод, който съдържа стоки от всички категории. В него фирмите въвеждат, съхраняват и споделят проверена информация за продукти от различни сфери. Веднъж въведени продуктовите данни, те могат да се споделят с различни търговски партньори от страната и чужбина, особено с така популярните през последните години marketplace платформи за продажба, предоставящи лесен начин да се увеличат броя на взаимодействията с потенциални клиенти.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/


27.11.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад