Назад

БГ Баркод: лидер на Балканите

Предприятието за преработка на пера и пух „Даун Криейтърс“ АД е фирмата въвела най-много продукти в електронния каталог


Предприятието за преработка на пера и пух „Даун Криейтърс“ АД е фирмата въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 16-20 ноември 2020г.

Зад фирмата стои белгийски инвеститор, който започва бизнес с гъши дроб в България, а преработката на пух от патици и гъски е естествено продължение на първоначалната дейност. През 2017 г. пускат в експлоатация най-големия завод на Балканите за производство на пух от патици и гъски, ситуиран край Брезово. Около 80% от произведения пух се изнася за Япония и се използва за производството на дрехи и завивки, перушина за възглавници.  Друга част се влага в текстилни изделия с пух.

Благодарение на структурираните и надеждни продуктови данни, като тези, които можем да намерим в БГ Баркод, производителите и съдържателите на търговски марки много по-лесно съхраняват и споделят информацията за артикулите си и съответно имат шанс да увеличават продажбите, а от „Даун Криейтърс” АД са подготвени да се конкурират за вниманието на потребителя в платформи използвани в цял свят.

 

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/


02.12.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад