Назад

Първа копка изграждане на нова Хладилна база в Столичен район „Сердика“





Председателят на БТПП Цветан Симеонов бе сред почетните гости на официална церемония Първа копка за изграждане на нова Хладилна база в Столичен район „Сердика“. по проект за нов мащабен и модерен логистичен склад, който изцяло ще промени облика и посоката на развитие на района, който е част от бившия завод Родопа, и се намира на 2 км от сърцето на София. Новостроящият се склад Frigo Stock ще преобрази и модернизира визията между улиците Първа Българска армия и Каменоделска.

Проектът се изгражда от „Анима Груп Инвестмънт“ в партньорство с МСК АД, „Балкан Стийл Инжинеринг“ ООД, „Фригопан“ ООД и Group – IPS България.

„Анима Груп Инвестмънт“ е част от група фирми, състояща се от „Ваклинов“ ЕООД, „Анима Груп“ ЕООД, “Фриго Сток” ЕООД.

Ще можем да помогнем на този тип инвеститори с внедряването на стандартите складове за идентифициране на палети и кашони и за автоматична подредба за складови места, което е във възможностите на GS1 България, каза председателят на БТПП.

От 2015 година насам „Ваклинов“ ЕООД е официален дистрибуционен и логистичен партньор на международните вериги KFC, BURGER KING, NORDSEE, STARBUCKS, SUBWAY.

Управителят и движещата сила зад всички мащабни проекти на групата, Атанас Николов сподели, че е изключително горд, че от малка семейна фирма, за 20 години, с екипна работа и всеотдайност, бизнесът се е разгърнал, като се е превърнал в един от пазарните лидери във вноса и дистрибуцията на хранителни продукти, както и в предлагането на логистични и складови решения не само в София, но и в цялата страна.

В момента екипът наброява повече от 100 служители, с представителни офиси и логистични бази в ключовите градове на страната – София, Пловдив, Варна. Бургас и Благоевград. 

 


23.06.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад