Назад

БТПП проведе първите две сесии от обучението „Как да продавам успешно в Amazon“





При значителен интерес и голяма активност от страна на участниците преминаха първите две сесии от започналия на 16 юни 2020 г. онлайн курс „Как да продавам успешно в Amazon“.

Обучението е насочено специално към български предприятия, които проявяват интерес да реализират онлайн продажби чрез най-голямата платформа за електронна търговия в света - Amazon. Сред участниците в обучението преобладават служители на фирми, заети в производството и търговията на хранителни добавки, козметика, облекла, хавлиени изделия, осветление.

Първите две сесии представиха въведение в Програмата FBA на Amazon, преглед на съдържанието, с което се отличават успешните обяви в платформата, регистрация на Amazon Seller акаунт, изготвяне на анализи на пазарни ниши и ценообразуване. Лекциите включваха достъпно поднесени презентации, демонстрация на нагледни примери и споделяне на практически опит от страна на лекторите. След лекциите участниците имаха възможност да зададат своите многобройни въпроси, които бяха в основата на последвалите дискусии.

Обучението ще продължи с още две двучасови сесии, в които участниците ще придобият знания и умения, необходими за създаване на успешни обяви, изпращане на стока в складовете на Amazon, провеждане на рекламни кампании и регистриране на марка в платформата. В следващите сесии лекторите ще продължат да комбинират теория с практика, като всяка представена функционалност на платформата Amazon ще бъде съпроводена с пример в реално време от тестов акаунт.

На завършилите обучението ще бъдат издадени сертификати за участие. Също така всеки от участниците ще има възможност да се възползва от безплатна индивидуална консултация с лекторите от AMZ Genesis, консултантска фирма, предлагаща цялостни услуги за налагане на брандове, интернет реклама, управление на онлайн магазини и платформи за електронна търговия.

Всички заинтересовани лица, които нямаха възможност да участват в обучението, могат да получат лекциите на запис. Същият включва четири двучасови сесии от лекции и проведените дискусии. Таксата е 120 лв. с ДДС, а записът ще бъде предоставен след края на обучението (25.06.2020 г.).

Проявяващите интерес към записа на обучението, могат да получат допълнителна информация от Димитър Паунов, Дирекция „Европейска интеграция и европейски проекти“ на тел. 02 8117 553 и ел. поща projects3@bcci.bg


19.06.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад