Назад

В БТПП бе представен инструмент за дистанционно наблюдение и оптимизация на разходите KontrolON





По време на онлайн събитие, организирано от Българската търговско-промишлена палата и италианската компания Tecno Srl, бе представен инструмент за дистанционно наблюдение на производствени предприятия и оптимизация на разходите – KontrolON.

Водещи експерти от Tecno Italy представиха модела на работа на инструмента, който може да бъде ключов за проследяване на ефективността и намаляването на разходите в сектори като: хранително-вкусова промишленост, рециклиране на отпадъци, хартия и пластмаса, производство на битум, битумен конгломерат и цимент, натрошени инертни материали и др.

Наблюдението е напълно цифровизирано, позволява проследяване на параметрите на няколко инсталации наведнъж, разполага с персонализирано табло за управление и предлага система за сигнализиране направо на мобилното устройство на лицата, взимащи решения в конкретната компания.

KontrolON е елемент от Интернет на всичко и може да бъде приложен в различни предприятия, както и адаптиран за нуждите на конкретното производство. Също така, персонализираното табло може да подава информация на желан език. Презентация на KontrolON може да разгледате тук.

Участниците в събитието – представители на български компании от цялата страна и от различни икономически сектори се запознаха в подробности с услугите на компанията Tecno, която предлага безплатна консултация по отношение на възможностите на KontrolON. Инструментът може да се използва 3 месеца безплатно – тестов период. Италианските специалисти ще посетят България през юли – август тази година за да консултират настоящи и бъдещи клиенти в страната.

При интерес към инструмента KontrolON, можете да се свържете с БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации e-mail: interdpt@bcci.bg или директно с компания Tecno Srl e-mail: j.proietti@tecnosrl.ita.gattulli@tecnosrl.it.


20.06.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад