Назад

Над 126 400 лева за храм-паметника „Св. Александър Невски“





Благотворителната кампания „За величието на храма“ в помощ на патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“ събра 126 400 лв.

Средствата ще отидат за ремонт на подпокривната част на храма - за да бъдат избегнати течовете, унищожаващи ценни иконописи.

Благородната инициатива кулминира в елегантния „Бал на строителите и архитектите“, който се състоя в хотел „Маринела“ на 19 юни, с основен организатор „Балканска медийна асоциация“.

В рамките на бала се раздадоха и престижните Награди за строителство и инвестиции.

Председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов връчи статуетката на победителя в една от категориите - „Бизнес строителство“. „КАТРА ГРУП“ спечели престижния приз за производствено-административната им база в Пловдив.

„Такава прекрасна кауза заслужава подкрепа, - отбеляза Симеонов. - Благодаря Ви, че дадохте възможност на БТПП да бъде част от тази инициатива.“

Специален гост на събитието беше певицата Силвия Кацарова, която изпълни свои емблематични хитове, а за събирането на средства бе организиран и търг с картини на видни майстори на четката, както и с лични предмети на родни звезди.  

ВИДЕО от връчването на наградата ТУК

 


22.06.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад