Назад

БГ Баркод: традиция с поглед към бъдещето



Бързоразвиващата се компания „Бонония Естейт“ ООД с най-много въведени продукти за седмицата 11-15 май 2020г. в електронния каталог БГ Баркод.

Бонония Естейт носи името на древна римска крепост, намираща се по поречието на река Дунав, близо до Бонония (днешен Видин). Винарната се намира на мястото на eдна от първите пивоварни в България, построена в края на 19 век. През 2013 г. предприятието започва да се възражда като винарна, посредством имплементиране на модерни технологии. Засадени са първите 400 декара с млади лози, като към днешна дата лозовите масиви се простират на над 1300 дка. Желанието на собствениците е насажденията да достигнат до площ от 1500 дка, в които да се отглеждат различни по вид сортове като Совиньон Блан, Шардоне, Траминер, Вионие, Ризлинг, Мускат Отонел, Пино ноар, Пино гри, Каберне Фран, Каберне Совиньон, Сира и традиционната за региона българска Гъмза. Младите лози са прецизно подбрани от Италия и Франция, спрямо международното потребителско търсене.

През 2016 г. се представят първите вина на избата и започва реновиране на историческата пивоварна. Сградата ще бъде реконструирана във винарска изба и хотелски комплекс и открита за публика през тази година. Водени от максимата, че устойчив бизнес се създава с мотивирани служители, Бонония Естейт осигуряват обучение и работа на местното население, като подпомагат развитието на паралелка „лозарство“ в професионалната гимназия по селско стопанство в село Дунавци.

БГ Баркод е електронен каталог, който предоставя възможност за производители от различни сектори да въведат еднократно и на едно място качествени данни за продуктите си, които в последствие лесно да споделят към свои търговски партньори, електронни магазини и други платформи за електронна търговия.

 

 


01.06.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад