Назад

Покана за конкурс на Международната търговска камара „Corporate Startup Stars Awards”Българската търговско-промишлена палата информира, че Международната търговска камара – Париж, като част от партньорството си с международната консултантска фирма Mind the Bridge, и новосъздадения Център по предприемачество към МТК, организират първи световни награди „Corporate Startup Stars Awards”.

Наградите поставят акцент върху бизнес и стратегическото сътрудничество между утвърдени компании и стартъпи, което ще даде възможност на първите да правят иновации, а вторите да се разширяват. Компаниите установяват взаимноизгодни партньорства със стартиращи компании - чрез поръчки, лицензи, директни инвестиции, придобивания или други специални вътрешни програми. Оценката се формира от комисия и се основава на пакет от информация, която участващите компании представят.

Всички кандидати ще получат оценка, плюс сравнителен анализ и препоръки как да подобрят своята отворена стратегия за иновационен подход, в съответствие с най-добрите световни практики. Те ще бъдат поканени да участват в специална Среща на върха и ще имат възможност да използват бранда на наградите.

Сред предишните победители в наградите са компании като: Enel, Telefonica, Samsung, Cisco, Barclays, Orange, Vodafone и BBVA. За първото световно издание се търсят кандидати от всички части на света и от всички индустриални сектори.

Повече информация относно категориите за участие можете да откриете ТУК.

Регистрацията за участие в наградите е със срок до 7 юли 2020г. Участниците следва да заявят интерес на e-mail: m.markova@bcci.bg и да подготвят информация спрямо приложения формуляр.

За допълнителна информация може да се свързвате с: дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 489.

 


22.05.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад