Назад

БТПП стартира онлайн обучение „Как да продавам успешно в Amazon“БТПП започва он-лайн обучение  за предприемачи, които проявяват интерес да търгуват, ползвайки най-голямата платформа за електронна търговия в света - Amazon.

Учебната програма комбинира теоретични знания с практически примери от опита на лекторите и е насочена специално към българските производители и търговци.

Структурата на обучението следва основните елементи на платформата, като всяка тема ще бъде представена в две части - теоретична, свързана с определена функционалност на платформата  Amazon, съпроводена с  пример в реално време от тестов акаунт.

Като резултат от обучението се очаква участниците да придобият знания и умения за осъществяване на продажби чрез платформата, както и да ползват наличната информация за  анализ на пазарните ниши, ценообразуване, създаване на успешни обяви, рекламни кампании и регистриране на търговска марка.

Онлайн лекциите ще бъдат водени от собствениците на AMZ Genesis, успешна консултантска фирма, предлагаща цялостни услуги за налагане на брандове, интернет реклама, управление на онлайн магазини и платформи за електронна търговия.

Обучението се състои от четири двучасови сесии, които ще се проведат в периода 16–25 юни 2020 г. На успешно завършилите ще бъде издаден сертификат. Участниците в обучението ще получат безплатна индивидуална консултация от обучителите като бонус.

Таксата за участие в онлайн курса е 250 лв. без ДДС. Крайният срок за записване на участници е 15 юни. Преки членове на БТПП и всички заплатили таксата за участие до 10 юни 2020 г. ползват 10% отстъпка. Записването за обучението става чрез попълването на приложения регистрационен формуляр и изпращането му на ел. поща projects3@bcci.bg

Подробна информация за графика и учебната програма, профила на AMZ Genesis, регистрационен формуляр и видеофилм за обучението можете да намерите  ТУК 

 

 


03.06.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад