Назад

Анкетно проучване на Световната банка, в сътрудничество с БТПП

Относно въздействието на пандемията от коронавируса върху фирмите


Световната банка, в сътрудничество с българското правителство и Българската търговско-промишлена палата (БТПП), започна проучване за състоянието на бизнеса, за да установи въздействието на коронавируса (COVID-19) върху малките и средни предприятия. Глобалният екип на „Финанси, конкурентоспособност и иновации“ на Световната банка е разработил въпросник, с който се провежда анкетата в няколко европейски държави. Официалното обръщение към бизнеса в България от Световната банка, Министерството на икономиката, Изпълнителната агенция за малките и средни предприятия и Българската търговско-промишлена палата, можете да видите ТУК.

БТПП препоръчва на българските фирми да участват в това проучване. Включете се  ТУК 

Проучването ще се опита да измери влиянието на COVID-19 върху вашия бизнес, като споделите възгледите си относно начините, по които компетентните институции могат да помогнат на предприятията, както и информация как вашето предприятие се адаптира, за да се справи с кризата. Вашите откровени и детайлни отговори пряко ще подпомогнат правителството и неговите партньори да идентифицират мерки, подходящи за ограничаване на въздействието на коронавируса върху местния бизнес.

Искаме да подчертаем, че отговорите ви няма да бъдат свързвани конкретно с вас. Поверителността на отговорите ще бъде гарантирана.

 

 

 


15.05.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад