Назад

БГ Баркод: биологичен пчелен мед и пчелни продуктиБългарската компания „БГ Хайв“ ООД с най-много въведени продукти за седмицата 27-30 април 2020г. в електронния каталог БГ Баркод.

„БГ Хайв“ ООД е основана през 2016 година и е един от лидерите в България на производство и търговия с биологичен пчелен мед и пчелни продукти. Във фокуса на фирмата е създаването и производството на висококачествени продукти в унисон с идеята за любов към натуралното и природосъобразния начин на живот. „БГ Хайв“ ООД се стреми да предложи мед с високо качество и за целта си сътрудничи със сертифицирани производители от цялата страна.

Непрекъснатият скок в онлайн продажбите и голямата конкуренция на пазара налага и предоставяне на доскоро по-малко популярни данни за продукта като продуктова фотография. В онлайн търговията, снимките на продуктите са витрина за тях. Те трябва да са с отлично качество, да отговарят на реалността и да  компенсират липсата на продукта и пряк досег с него. Точността на визуалните елементи увеличава обема на продажбите и броя на клиентите, и намалява количеството  на върнатите продукти. С тази цел БГ Баркод предоставя още една възможност за производителите, чиито стоки се предлагат предимно онлайн. Електронният каталог е предвидил и добавяне на изображения с различен изглед и анимация 360 градуса.


15.05.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад