Назад

Бизнес делегация до Кралство Мароко



 

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да ви информира, че организира представителна бизнес делегация до Кралство Мароко в периода 21-26 март. Целта на визитата е осъществяване на контакти и срещи с марокански компании и бизнес организации в градовете Агадир, Маракеш, Казабланка, Рабат, Фес и Мохамедия.

Във фокуса на посещението ще бъдат следните сектори: хранителни стоки, семена, фуражи и други агро продукти, торове, растителни масла, механично оборудване, мебели и други дърводелски изделия, трикотаж, фармацевтични продукти и медицински изделия, туризъм, строителни и IT продукти, специална продукция и др.

Мароко е мост към бизнеса в Централна и Западна Африка. От 2005 г. до момента страната ежегодно регистрира втория най-висок БВП сред арабските страни, който не е формиран на база износ на петрол. Относително ниската цена на труда и близостта до Европа и европейските пазари допринасят за успешното развитие на много отрасли.

Предварителната програма на посещението предвижда пътуване и бизнес срещи в Агадир, Маракеш, Казабланка и Рабат с фирми и организации като Мароканската търговско-промишлена палата, Експортната организация на Мароко – ACMEX и SGEM-Генералната федерация на мароканските компании.

Участващите в делегацията представители на българския бизнес се очаква да поемат разходите си за самолет, настаняване, вътрешен транспорт, застраховка и организационни разходи, които възлизат на 1760 евро.

При интерес за участие в бизнес делегацията до Мароко, моля потвърдете в срок до 14.03.2020 на e-mail g.dimitrova@bcci.bg , като изпратите попълнена регистрационна карта и копие на паспорта на участника.

При необходимост от допълнителна информация, можете да се свържете с БТПП, дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ на телефони 02 8117489 /  02 8117421, както и с Марокано-българската Търговско-промишлена палата на телефони 0888553020 / 0888438543, които съдействат за формирането на бизнес делегацията и организацията на бизнес срещите.

Приложение: регистрационна форма и прoекто-програма.

 


09.03.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад