Назад

БГ Баркод: място за иновативните и традиционните български брандове



Българската фирма „Митак“ ЕООД с най-много въведени продукти за седмицата 24-28 февруари 2020г. в електронния каталог БГ Баркод.

„Митак“ ЕООД е компания със сериозни традиции в производството на консервирани храни на българския и международния пазар. Фирмата е основана през 1996 г. в с. Ястребово, област Стара Загора с цел преработка, производство и консервиране на плодове и зеленчуци и от тогава успешно посреща предизвикателството да създава висококачествените продукти, които я правят конкурентноспособна и на световните пазари. През 2008 г. нова фабрика отваря врати и допълнително подобрява производствения капацитет на фирмата, като същевременно позволява да се запазят традиционните методи на производство. Мотото на компанията е да произвежда висококачествени продукти, като отговаря на високите стандарти на различните клиенти.

Компанията е с богат опит както в традиционните храни, така и в деликатесните хранителни изделия и антипасти. Към момента „Митак“ ЕООД произвежда: лютеници, айвар, зеленчукови пастети, плодови сладка, конфитюри и готови храни на зеленчукова основа.

БГ Баркод е електронен каталог, който предоставя възможност за производители от различни сектори да въведат еднократно и на едно място качествени данни за продуктите си, които в последствие лесно да споделят към свои търговски партньори, електронни магазини и други платформи за електронна търговия.


05.03.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад