Назад

Покана за участие в проект за млади предприемачи Erasmus for Young Entrepreneurs GlobalБългарската търговско-промишлена палата, като партньор по проект по програма Еразъм за млади предприемачи, има удоволствието да Ви информира за възможността за участие в проект Erasmus for Young Entrepreneurs Global - пилотен проект за трансграничен обмен, който дава възможност млади или бъдещи предприемачи да получат знания и ноу-хау от опитни предприемачи, управляващи малък бизнес от Израел, Сингапур и САЩ.

Обменът може да продължи от 1 месец до максимум 3 месеца и се осъществява в зависимост от мястото на опитния предприемач. Това помага на новия предприемач да придобие уменията, необходими за управление на малка фирма, докато домакинът се възползва от перспективи за неговия бизнес, възможност за сътрудничество с чуждестранни партньори и намирането на нови пазари.

Можете да участвате в програмата като нов предприемач, ако планирате да започнете бизнес или имате под 3 години общ предприемачески опит. Вашата (бъдеща) компания или дейност може да бъде във всеки сектор. В програмата могат да участват лица над 18 години.

Трябва също: да бъдете постоянно пребиваващ в една от участващите страни; да имате конкретен проект или бизнес идея, отразени в бизнес план; да бъдете мотивирани и ангажирани да си сътрудничите по време на престоя си с опитен предприемач от друга участваща държава; да бъдете готови да допринесете за развитието на бизнеса на приемащия предприемач и да предоставите своите умения и компетенции.

За участие като нов предприемач, може да посетите сайта на проекта и да се регистрирате на: http://eyeglobal.eu/apply-now/. За допълнителна информация, моля свържете се с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на e-mail: m.markova@bcci.bg или на тел.: 02 8117 494, 8117 489.

Приложение: Брошура


05.03.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад