Назад

Мартенски базар ВСИЧКО ЗА ЖЕНАТА









Гена Събева, Председател на браншовите организации на БТПП и шеф на Асоциацията на интериорните дизайнери в България, откри Мартенски базар – Всичко за жената, организиран за трета поредна година, в който участват повече от 40 фирми.

Госпожа Събева обиколи всички щандове и поздрави участниците, като пожела успешно представяне на изложението, което ще бъде отворено всеки ден от днес до 8 март в Изложбена зала ЦУМ, София с широка номенклатура артикули, желани от всяка жена .

Специално място е отделено на натурални и био козметични продукти. Показани са нови колекции дрехи и трикотаж, ръчно изработени чанти, бижута, рисувани, кашмирени и копринени шалове.

По време на събитието посетителите могат да се запознаят как да поддържат идеална спортна фигура с вибро уреди и имат възможност да ги изпробват. Само по време на изложението е представен уред „три в едно“ – използване на една машина, а се получава ефект в три области: фитнес, масаж, терапия.  10 минути работа с машини за вибро-терапия се равняват на 1 час във фитнес залата, твърди изложител.

В допълнение ще могат да опитат вино от арония и малина, както и да разберат повече за хранителните добавки.

В духа на българските традиции и идентичност фирма-изложител представя фолклорни колекции ризи, блузи, поли, рокли, бодита с бродирани етно елементи изработени от 100% памучен кенар.

Ръчно плетени дрехи със сценарии показва фирма от Варна.

Своите пролетни колекции дамски облекла представят фирми от Пловдив, Стара Загора и София. Фирма от Трявна предлага висококачествен трикотаж - голямо разнообразие от модели и разцветки за всеки вкус. Фирми от Стара Загора и София представят разнообразие от детски облекла и трикотаж.


02.03.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад