Назад

24-каратов успех









17 златни статуетки отличиха успехите на компании и общини от Балканския регион на официална церемония снощи в хотел “Маринела”, организирана от агенцията за публични комуникации VIP Communication PR. 

Шестото издание на Балканските Оскари "Balkan Business Awards 2020" мина като истинско тържество на заслужените постижения и тяхното обществено признание.

Посланици, министри, депутати и представители на бизнес и работодателски организации връчиха 24-каратовите златни класове, сътворени от партньорите на събитието "Магията на Българската Роза".
България, Северна Македония, Италия и Гърция обраха Бизнес Оскарите, които бяха връчени от Н.П. Владимир Кръстевски - Министър съветник, временно изпълняващ длъжността посланик на република Северна Македония в България, председателят на БТПП Цветан Симеонов,  изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, председателят на парламентарната Комисия по околната среда и водите Ивелина Василева, депутатите от управляващата коалиция Красимир Богданов и Стоян Радков,  държавният екперт към Министерството на икономиката Йордан Великов, главният секретар на ИАМСП Васил Пеев, президентът на  Балкански Бизнес Алианс Янис Папалелудис и други. 

Сред призьорите, за да получат своите отличия, бяха най-успешните кметове в България - Корнелия Маринова от община Ловеч, Цветанка Йотина от община Мирково, както и представители на бизнес елита -Борче Марковик, Атанас Пишев, Мишел Леви, Наташа Шапковска, Теодора Георгиева, Харис Байлас, Стефан Августинов, Димитър Петков и др.

Председателят на Палатата Цветан Симеонов лично връчи наградата за успехите на община Казанлък. Тя спечели приза в категория "Голяма община" с принос в развитието на бизнеса в региона. От името на община Казанлък наградата получи народният представител Борис Кърчев, който официално я връчи в ръцете на Управителя на Индустриална зона Станислав Колев.

Колев благодари на община Казанлък за възможностите, които предоставя за развитието на бизнеса чрез създаването на Технически колеж, изграждането на добра инфраструктура като условие за развитието на бизнеса и чрез приноса, който имат големите предприятия, като "Арсенал" АД, "М+С Хидравлик", "Кремона България", "Софарма АД", "Капрони АД" и др.

Цветан Симеонов също така имаше приятния ангажимент да връчи наградата на "Минстрой" в категория "Устойчиво развитие", която обаче представителите на компанията ще получат на по-късен етап поради неотложни обстоятелства. 

Красимир Дачев, зам.-председател на УС на БТПП, получи на свой ред награда за проспериращ бизнес и икономически растеж на "Свилоза" АД. 


06.03.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад