Назад

БТПП е съорганизатор на кариерен форум във Великобритания



Министерството на труда и социалната политика, съвместно с Агенцията по заетостта, Българската търговско-промишлена палата и АИКБ, на 7 март 2020 г. от 10:00 часа организира Кариерен форум за млади българи, следващи и работещи във Великобритания.

Кариерният форум е част от планираната поредица от форуми в чужбина за мотивиране и привличане на българските граждани в тези страни да намерят професионалната си реализация в България.

По данни на статистиката броят на българските студенти в Обединеното кралство е 6040, обучавани в над 50 специалности. Предварителните проучвания показват, че 70% от тях са мотивирани да се възползват от кариерните възможности в България, особено в условията на БРЕКЗИТ.

Домакин на събитието е Посолството на Р. България във Великобритания, като сградата на  мисията е разположена в централната част на Лондон с удобна връзка до публичен транспорт и лесен достъп до всички части на града.

Участието на работодатели-изложители е безплатно, като те сами покриват разходите си за транспорт и настаняване. На всеки работодател по време на форума ще му се предостави безплатен щанд. Броят на щандовете е ограничен до 30 щанда и БТПП препоръчва на желаещите да направят своевременна регистрация на електронната страница на EURES – www.eures.bg


12.02.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад