Назад

Известни са номинираните за „Наградите на БАИТ 2019“



След гласуване на журито вече са известни номинираните в отделните категории на „Наградите на БАИТ“ за 2019 година. Победителите ще бъдат обявени на официалната Церемония по връчване на „Наградите на БАИТ“ на 25 февруари 2020 г.

По традиция ще бъде връчена и Наградата за специален принос, определена с решение на журито чрез вътрешни номинации.

Победителите във всяка категория ще получат ваучер от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела, електронни устройства, осигурени от Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg), хостинг и домейн за една година от СуперХостинг.БГ, както и персонално решение за киберзащита Acronis True Image 2020, предоставено от Акронис България.

Тази година за наградите на БАИТ се състезаваха 108 проекта в седем категории - Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, StartUp компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика.

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ” за 2019 г. се провеждат с подкрепата на златните спонсори Поликомп и Кауфланд Сървис.

 


10.02.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад