Назад

Сътрудничество с Френско-българската търговска и индустриална камараВесела Тодорова–Мозеттиг, директор на Френско-българската търговска и индустриална камара (ФБТИК), и Мая Кирова, мениджър „Услуги за предприятията“ към камарата, посетиха БТПП и обсъдиха с председателя на Палатата  Цветан Симеонов бъдещи съвместни инициативи.

Цветан Симеонов благодари на ФБТИК за доброто сътрудничество и направи обзор на акциите с партньори от Франция през изминалата година. Той акцентира и върху актуални предложения и позиции на Асоциацията на европейските търговско-промишлени палати.

По време на срещата председателят на БТПП напомни, че има отправена покана към Н. Пр. г-жа Флоранс РОБИН, извънреден и пълномощен посланик на Франция у нас, за организиране на среща с цел запознаване с дейността на Палатата.

Обсъдено бе партньорството между ФБТИК и БТПП при организирането на „Ден за B2B-срещи“ с цел свързване на български поддоставчици и доставчици с  френски индустриални компании, с акцент върху автомобилния сектор. Събитието се планира за началото на юни т.г.

БТПП ще информира допълнително за програма на събитието и участници от френска страна.


10.02.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад