Назад

Среща с новоучредената Българо-гръцка търговско-промишлена камараПредседателят на БТПП проведе работна среща с председателя на наскоро учредената Българо-гръцка търговско-промишлена камара Саввас Карафилидис. Представени бяха плановете на младата организация и програмата й за 2020 г. Амбицията на смесената камара е увеличаване броя на членовете и активиране на дейността през тази година.

Симеонов предостави информация за работата на БТПП - както в двустранните отношения България – Гърция, така и на ниво регион. Събеседниците намериха доста общи точки относно обслужването на фирми от двете страни, включително и инвеститори.

Карафилидис информира, че камарата предлага съдействие както на гръцки компании, работещи или търсещи партньорство в България, така и на български инвеститори в Гърция – по отношение закупуване на недвижимо имущество, инвестиции в туристическия сектор и др.

Саввас Карафилидис управлява и консултантска компания – Union Balkans Business Ltd. която работи активно с малки и големи гръцки компании с интереси в нашата страна.


07.02.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад