Назад

БГ Баркод: био шафран в полза на здраветоБългарската фирма „Кросати ООД“ с най-много въведени продукти за седмицата 27-31 януари 2020г. в електронния каталог БГ Баркод.

Във фокуса на „Кросати ООД“ е създаването и производството на висококачествени продукти с био шафран. Суровината е местно отгледана с прецизно спазване на високи стандарти за хигиена, безопасност и високо качество. Не се използват изкуствени торове или средства за растителна защита. Цветът се бере ръчно и се обработва по начин запазваш максимално най-високо съдържание на полезните си съставки, а начинът му на съхранение, гарантира дълъг живот с отлични качества.

Шафранът е едно от най-старите лечебни растения на земята, използван в продължение на хилядолетия. Научни изследвания потвърждават неговите разнообразни качества.  Шафранът, с неговия уникален цвят и аромат, укрепва имунната система, помага при тревога и безпокойство, подсилва функцията на нервната система и влияе положително върху настроението. „Кросати ООД“  работи с екип от експерти нутриционисти, фармацевти, биотехнолози и химици разработват оригинални рецепти за здравословни, хранителни продукти. От компания вярват, че комбинирането на шафран с разнообразни продукти от ежедневието допринася за приемане на полезната билка в организма по най-естествен път.

„Кросати ООД“ бе избрана сред десетте най-добри иновативни изложители и наградена от организаторите на международното изложение за хранителни стоки и напитки „СЕАЛ-Индия“ в Делхи, Индия.

Непрекъснатият скок в онлайн продажбите и голямата конкуренция на пазара налага и предоставяне на доскоро по-малко популярни данни за продукта като продуктовата фотография. В онлайн търговията, снимките на продуктите са витрина за тях. Те трябва да са с отлично качество, да отговарят на реалността и да  компенсират физическата липса на продукта и невъзможността за досег. Точността на визуалните елементи увеличава обема на продажбите, броя на клиентите и намалява броя на върнатите обратно към търговеца продукти.

С тази цел БГ Баркод предоставя още една възможност за производителите, чиито стоки се предлагат предимно онлайн. Електронният каталог е предвидил и добавяне на изображения с различен изглед и анимация 360 градуса.

 


10.02.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад