Назад

БГ Баркод: природно богатство със съвременна визия

Бутилиращата компания “Бяла вода - Долна Баня” ЕООД е с най-много въведени продукта за седмицата 18-22 ноември 2019 г. в електронния каталог БГ Баркод.

Според древна тракийска легенда Бялата вода е позната от повече от 8000г., като се свързва и с легенда за сребърно находище, през което се твърди, че преминава водата. Минералната вода от този извор има уникален за България химичен и минерален състав, а съдържанието на сребро в нея ни кара да смятаме, че древното предание не греши. През 2015 г. фирма “Бяла вода - Долна Баня” ЕООД изгражда един от модерните заводи за бутилиране на минерална вода в Югоизточна Европа, като бялата вода се добива в гр. Долна баня, в подножието на Национален парк Рила. Продуктите се предлагат под марката White water, а целият технологичен процес от добива до бутилирането е напълно съобразен с изискванията на ЕС и всички съвременните екологични норми за опазване на околната среда.

Информация за продуктите на White water вече може да бъде намерена и в електронния каталог БГ Баркод, а потребителят може лесно да прочете повече за различните видове с едно сканиране на баркода върху етикета посредством обновената версия на мобилно приложение БГ Баркод, което прави връзка с Каталога.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/


02.12.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад