Назад

Предстоящо изложение “Sofia International Money Exhibition”

28 - 29 ноември, Изложбена зала на ЦУМ, София


Българската търговско-промишлена палата, Съветът по инвестиции към БТПП и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организират изложение “Sofia International Money Exhibition - SIMExpo”. Събитието е под наслов „Финансовите инструменти като реална възможност за развитието на малките и средните предприятия в България“ и ще се проведе на 28 и 29 ноември 2019 г. в Изложбена зала на ЦУМ, гр. София.

Изложението ще даде възможност за директен контакт на представители на бизнеса с финансови институции, фондове и инвеститори.

Посетителите ще могат да получат полезна информация относно възможностите за развитие на малките и средните предприятия чрез ползването на различни финансови и инвестиционни инструменти.

Освен възможността за директен разговор с изложителите, всеки ще може да посети и семинарната програма, в която ще се представи широк спектър от информация относно подобряване на бизнес процесите, успешното производство на конкурентни стоки и услуги, подобряване на достъпа и излизането на нови пазари, дигитализирането на платежните услуги и цялостното повишаване на финансовата култура на бизнеса.

В изложението ще вземат участие представители на ключови организации, сред които на Оперативна Програма "Иновации и конкурентоспособност", Българска агенция по експортно застраховане, Българска фондова борса, Европейска банка за възстановяване и развитие, Black Peak Capital, ICAP, Paysera, Пощенска банка и други.

Ще се проведат презентации на теми: „Инвестиционни фондове – Процес и похвати в дяловото инвестиране“, представена от Black Peak Capital; „Решения за развитие на Вашия бизнес. Платежен регистър“, представена от ICAP Group. „Дигитални платежни услуги за бизнеса“ ще представи Paysera;  ЕБВР ще представят богатия си набор от услуги, както и своите финансови, инвестиционни и гаранционни продукти.

По време на събитието освен семинари и презентации ще има дискусии и възможности за директни B2B срещи.

28 ноември от 11.00 ч. до 18.00 ч. 

29 ноември от 10.00 ч. до 18.00 ч.                                

Вход свободен

 


25.11.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад